Evliya Çelebi İlkokulu

WEB https://saricamevliyacelebiio.meb.k12.tr
Adres : Gültepe Mahallesi 840 Sokak No 6/1 Sarıçam/ADANA
VİZYON : Sosyal faaliyetlerin rahatça yaşanabildiği mekânlara sahip, fiziki donanımı tam, teknolojiyi ve bilimi en verimli şekilde kullanabilen, öğrenciyi merkez edinerek onun ilgi ve yeteneğini ortaya çıkarıp geliştiren ve onu en donanımlı şekilde bir üst öğrenime hazırlayan bir okul olmaktır.
MİSYON : Evliya Çelebi İlkokulu olarak öğrencilerimizi,fert ve toplum meselelerini tanıyarak çözüm arama alışkanlığı kazanan, sistemli düşünme ve çalışma alışkanlığını kazandırmak, hayal ve yaratıcılık gücünü arttırmak, bilim ve teknolojiyi her alanda kullanmalarını sağlamak, bir üst öğrenime hazırlamak için varız.
BAŞARILAR : 0

Saatler : 08.30-14.00
Isınma : KLİMA
Servis : Menekşe,Bayramhacılı Mahalleleri ile Özel Eğitim Öğrencilerimiz taşınmaktadır.
Ulaşım : ÖZEL HALK VE BELEDİYE 140 VE 118 OTOBÜS
Yerleşim Yeri : Gültepe Mah. Balcalı Toki 840 Sokak No:6 Sarıçam/Adana
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL 15, İLÇE 5 KM.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Voleybol,Masa Tenisi ,halk oyunları ve Futbol alanında kurslar yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : E-twining projeleri 2020-2021,2021-2022 yıllarında Avrupa Kalite ödülü bulunmaktadır.
Proje Çalışmaları : E-twining projeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : İl Milli Eğitim Müdürlüğü Akreditasyon Projesine katılım sağlanmıştır.
Diğer Hususlar : Okulumuzda özel eğitim sınıfı (Hafif Otistik Sınıfı) bulunmakta.